SV Aurora Tennis

Welkom bij de tennislessen voor Tennisvereniging Aurora.

Wilt u sporten combineren met gezelligheid? Word dan lid van Tennisvereniging Aurora!

Op het prachtige park met 4 verlichte kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden. Wat is er heerlijker dan het hele jaar door buiten te kunnen sporten? Daarnaast is er een gezellig clubhuis. Jong en oud, beginnend en gevorderd voelen zich bij ons thuis.

Leden komen makkelijk met elkaar in contact door de vele toernooien en evenementen die de vereniging organiseert. Het ‘poulen’ op dinsdagavond is een begrip: de hele avond dubbelpartijtjes spelen met steeds andere clubgenoten.

Ook voor de jeugd is Tennisvereniging Aurora erg aantrekkelijk. Naast de vele toernooien, investeert de vereniging in de jeugd door wekelijkse tennislessen. 

Interesse? Zie onderaan de pagina het adres, contactgegevens en de route.

Hieronder kunt u inschrijven voor de lessen. Lukt het niet meteen, bekijk dan de veelgestelde vragen.

NIEUW: Tennis try-out challenge

Drie kennismakingslessen van 31 oktober t/m 15 november voor maar € 20. Bekijk deze flyer in PDF.. Inschrijven kan hieronder.

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag voor het antwoord. Zit uw vraag er niet bij, neem dan contact op.

Wanneer zijn de lessen?

Over het algemeen zijn de lessen voor senioren 's avonds tussen 18.00 en 22.30 uur en 's morgens tussen 09.00 en 12.00 uur zijn en voor junioren 's middags na schooltijd van 14.00 tot 18.00 uur. De tijden kunnen echter per lestype verschillen: bij de details staat precies op welke dagen en aanvangstijden de lessen zijn.

Staat het genoemde lesgeld vast?

Het getoonde lesgeld is berekend op basis van het aantal cursisten, het aantal lessen en de lestijd. Als een groep minder of meer cursisten heeft, dan kunnen het lesgeld of de lestijd naar rato worden aangepast. Uiteraard gaat dit altijd in overleg.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instelling van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel. Vervolgens verschijnen allerlei details zoals de aanvangstijden waarop de lessen worden gegeven, de lesduur en het lesrooster. Daarna kunt u direct inschrijven of terug naar het overzicht.

Op het inschrijfformulier kan ik mijn gewenste partners invullen. Word ik ook altijd bij hen ingedeeld?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem daarom goed onderling af om allemaal in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen - tijden in te vullen. Vraag zonodig de trainer om hulp: de trainer kan via onze APP iedereen in de groep heel eenvoudig inschrijven op dezelfde tijden.

Op het inschrijfformulier kan ik de gewenste dagen en tijden invullen? Heb ik dan gegarandeerd les op zo'n tijd?

Ook hiervoor doen wij altijd ons best, maar niet iedereen kan op de populairste tijden. Denk bij het inschrijven na over welke dagen en tijden u goed uitkomen: hoe meer tijden u invult, hoe groter de kans dat het ons lukt om daarmee met het indelen rekening te houden.

Als ik een keer niet op les kan komen, moet ik mij dan afmelden?

Ja, doe dat altijd. Handigste is om onze APP daarvoor te gebruiken. De trainer krijgt bij een afmelding automatisch bericht. Weet u lang van te voren uw verhindering, zeg het dan op de les tegen de trainer.

Adres

Tennispark

Weerdenburgselaan 6A
3985SE Werkhoven
Clubhuis: 0343 – 551 440